top of page

Kāpēc studēt kosmetoloģiju?

Karjeras izvēle ir būtisks solis, kas ietekmē mūsu nākotni. Pirms izvēles izdarīšanas ir jāsaprot, vai Tev šī nozare ir saistoša, kādas būs izaugsmes iespējas, vai profesija ir aktuāla un pieprasīta darba tirgū.




KOSMĒTIĶIS – VIENMĒR PIEPRASĪTS DARBA TIRGŪ Kosmētiķis ir profesija, kas vienmēr būs aktuāla – cilvēki nemitīgi vēlas uzlabot savu izskatu, ādas veselību un labsajūtu. Starptautiskā CIDESCO Rīgas kosmētikas skola piedāvā iegūt ne tikai Latvijā apstiprinātu profesionālo kvalifikāciju, bet arī ar pasaules mērogā atzīto CIDESCO diplomu un pēc izvēles – CIBTAC diplomu. Tādējādi Tu sev nodrošināsi darba iespējas gan Latvijā, gan ārzemēs.


PROFESIJAS DAUDZVEIDĪGĀS ŠĶAUTNES Mācoties par kosmētiķi, studenti apgūst ne tikai medicīnas pamatus un sejas, ķermeņa procedūras, bet arī vizāžista amatu, liekā apmatojuma likvidēšanu, higiēnisko manikīru un pedikīru. Tādējādi nākotnē Tev paveras iespējas strādāt dažādās jomās, izvairoties no rutīnas un kļūstot par plaša spektra speciālistu.


DARBS AR CILVĒKIEM Jebkurš skaistumkopšanas amats ir saistīts ar komunikāciju. Ja savstarpējās cilvēku attiecības Tev šķiet saistošas, tad šī būs īstā joma. Turklāt jāuzsver, ka kosmētiķi veic darbu, pēc kura klienti jūtas pateicīgi, atpūtušies un skaistāki. Līdz ar to darbā iespējamas tikai pozitīvas emocijas. 


ĀRSTNIECĪBAS PERSONĀM – IESPĒJA PAPLAŠINĀT SAVU KVALIFIKĀCIJU Liels bonuss ārstniecības personām ir iespēja tikai gada laikā iegūt papildus kvalifikāciju – kosmētiķis, turklāt ar prestižo CIDESCO diplomu. Tādējādi, piemēram, medmāsas vai citi speciālisti var veiksmīgi pārkvalificēties un veidot karjeras izaugsmi.  


DARBA STUNDU REGULĒŠANA Izveidojot savu praksi, Tavās rokās būs darba slodzes un stundu regulēšana. Veicot klientu pierakstu, ir iespējams veidot sev piemērotu un ērtu grafiku, kas mūsdienās ir būtisks patīkama dzīvesveida aspekts. 

Kāpēc studēt tieši Starptautiskājā CIDESCO Rīgas kosmētikas skolā? Tā ir vienīgā skola Latvijā, kas piedāvā iegūt starptautiski atzīto un visā pasaulē ar prestižu novērtēto CIDESCO diplomu. Šis diploms uzliek par pienākumu skolai sniegt zināšanas un praktiskās iemaņas visaugstākajā līmenī. Skolas pasniedzēji ir praktizējoši speciālisti, iekārtas ir modernas un izmantotā kosmētika ir profesionāla (piemēram, spāņu zīmols mesoestetic).


Ja arī savu nākotni vēlies saistīt ar skaistumkopšanu, piesakies studijām tiešsaistē.

bottom of page