top of page

Izvēlies studijas kosmetoloģijas nozarē. Uzņemšana

Vai Tu uzdrošināsies pieņemt izaicinājumu? Kļūsti par ''Kosmētiķi'', iegūstot prestižo un starptautiski atzīto CIDESCO diplomu! Mūsu skola ir vieta, kur Tu vari iziet no ierastās komforta zonas un apgūt jaunas prasmes, kas padarīs Tevi par vienu no vadošo speciālistiem kosmetoloģijā.


Ja Tu jūti, ka ir laiks sevi pierādīt, tad CIDESCO skola ir tieši tas, kas Tev nepieciešams. Ar mūsu pieredzi un aizrautību, esam radījuši programmas, kas ļaus Tev attīstīt prasmes un zināšanas, kas nepieciešamas, lai veidotu veiksmīgu karjeru kosmetoloģijā.


Mūsu skolas izcilās pasniedzējas, kuras pašas ir ieguvušas starptautiski atzīto CIDESCO diplomu, nodrošinās Tev vislabāko izglītību un praktisko apmācību. Ja Tu esi apņēmības pilna un mērķtiecīga, tad kļūsi par profesionāli ar starptautiski atzītu diplomu skaistumkopšanas nozarē.


Izvēloties CIDESCO mācību programmas, Tu ne tikai apgūsi teoriju, bet arī iegūsi praktisku pieredzi, strādājot ar klientiem, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un produktus.


Mēs atbalstām individuālo pieeju un sniedzam atbalstu, lai Tu varētu pilnībā attīstīt savu potenciālu un kļūtu par sevis izvēlētās nozares ekspertu.



Kā notiek uzņemšana CIDESCO skolā?


  • Izvēlieties vienu no CIDESCO mācību programmām - ''Profesionālā vidējā izglītība'', mācību ilgums ir 2 gadi (personām ar iegūtu vidējo izglītību, t.sk., personām ar farmaceita izglītību) vai ''Profesionālā tālākizglītība'' , mācību ilgums ir 1 gads (personām ar iegūtu medicīnisko izglītību).

  • Aizpildi iesniegumu sadaļā ''Uzņēmšana'' līdz 01.08.2023.

  • Veic reģistrācijas maksu 20 EUR apmērā.

  • Pēc elektroniskā pieteikuma iesniegšanas un reģistrācijas maksas veikšanas, mēs elektroniski nosūtīsim jums informāciju par līguma parakstīšanu.


Ierodoties uz līguma slēgšanu:

  • Jāuzrāda personas apliecinošu dokumentu - pase vai ID karte.

  • Jāiesniedz iegūtās izglītības dokumentu kopija - atestāts par vidējo izglītību vai diploms par medicīnisko izglītību.

  • Jāiesniedz medicīniskā izziņa (veidlapa 027/U).

  • Jāiesniedz 2 fotogrāfijas (3 x 4 cm).


Piesakies jau tagad un uzsāc savu ceļu uz veiksmīgu karjeru kosmetoloģijā. Kļūsti par starptautiski atzītu speciālistu un apliecini savu izcilību kosmetoloģijas nozarē!

bottom of page