top of page

Ēnu diena 2024

Vakar, 4.aprīlī, norisinājās organizācijas Junior Achievement Latvia rīkotais karjeras izglītības pasākums ''Ēnu diena''. Tā pat kā visā Latvijā, arī pie mums, pēc jaunām zināšanām un iespaidiem, ieradās Ēnotāji. Kā jau zināms, šogad ir sasniegti jauni ēnotāju skaita rekordi!


Ēnu dienas pasākums ir kļuvis par būtisku posmu skolēnu izglītībā, kurš veicina ne tikai teorētisko zināšanu iegūšanu, bet arī dod ieskatu reālajā darba vidē. Šis pasākums sniedz iespēju skolēniem iegūt praktiskas zināšanas un pieredzi, kā arī veicina mērķtiecīgu karjeras plānošanu.



Viens no galvenajiem Ēnu dienas mērķiem ir palīdzēt skolēniem izprast dažādas profesijas un to prasības. Tas ļauj jauniešiem iegūt pirmo pieredzi nozarē un ļauj saprast, kādas prasmes un zināšanas nepieciešamas konkrētai profesijai, kā arī novērtēt savas intereses un spējas attiecībā uz potenciālo karjeru.


Šī iniciatīva ir arī vērtīga CIDESCO skolai, jo tā dod iespēju nozarei piesaistīt jaunus talantus un veidot nākotnes potenciālos speciālistus. Turklāt, piedaloties Ēnu dienās, skola aktīvi veicina izglītības sistēmas un darba tirgus savstarpējo sasaisti, veidojot labvēlīgu vidi gan skolēniem, gan nozarei.





Mēs novērtējam Ēnotāju milzīgo interesi par kosmetoloģijas nozari un zināšanām, kuras varam sniegt Ēnu dienā! Izsakam lielu pateicību skolas audzēkņiem par viņu izcilajiem centieniem un atbildību, ko viņi uzņēmās šajā pasākumā, sniedzot savu vērtīgo ieguldījumu nākotnes veidošanā! Jūsu dedzība un iesaistīšanās ir bijusi neaizstājama, veicinot šī pasākuma veiksmīgu norisi. Paldies, ka esat gatavi veidot labāku nākotni!

bottom of page