top of page

Unikālu formulu radīšana

Kosmētikas ražošana ir viena no modernākajām un strauji augošajām ķīmijas farmācijas nozarēm. RENEW ir mūsdienu biotehnoloģijas jaunāko sasniegumu ievērošana, apvienojumā ar 20 gadu pieredzi augu izejvielu, jūras biopolimēru, vitamīnu un minerālvielu izmantošanā.


RENEW kosmētika ir profesionāla kosmētika, kas paredzēta procedūru veikšanai skaistumkopšanas salonā vai citā kosmētikas un ārstniecības iestādē pie sertificēta speciālista vai arī mājas aprūpei pēc procedūrām, ja šādu aprūpi ieteicis skaistumkopšanas speciālists.


Īpaša RENEW komandas uzmanība ir vērsta uz pasaules bioķīmisko attīstību. Produktu sastāvā var atrast dažādus aminoskābju un peptīdu kompleksus, jūras biopolimērus un daudzus citus mūsdienu bioķīmijas jaunumus, kas padara produktus unikālus un pārsteidzoši efektīvs.


Modernas tehnoloģijas un tikai pašu patentētu unikālo formulu radīšana un izmantošana – tas viss ļauj profesionālās sērijas RENEW kosmētiku saistīt ar inovatīvu, efektīvu un drošu lietošanā.


RENEW produkti tiek ražoti vadošajās rūpnīcās, kas pazīstamas visā Izraēlā:

  • Alive Cosmetic ltd, ISO 9001, ISO 22716 – GMP, ISO 13485 – Medical devices.

  • Halom Varod ltd, ISO 9001, ISO 22716 – GMP, ISO 13485 – Medical devices.

  • Sensation Manufacture & Marketing ltd, ISO 9001, ISO 22716 – GMP, ISO 13485 – Medical devices.

  • Pro Beauty ltd, ISO 22716 – GMP.

Izraēlas kosmētika ir ieguvusi vispasaules atzinību un globālu gan individuālo patērētāju, gan profesionālu kosmetologu apstiprinājumu. RENEW lepojas ar līniju dažādību, kas aptver kvalitatīvus augstas klases dabiskos skaistumkopšanas produktus. Populārākās RENEW produktu līnijas:


AQUALIA - EKSTRA MITRINĀŠANA


Inovatīvā RENEW produktu līnija AQUALIA ir izstrādāta visu ādas slāņu papildu mitrināšanai. Kosmētikas produkti aizsargā ādu no brīvajiem radikāļiem un piesārņojuma, UV un "zilo" staru kaitīgās ietekmes. Novērš tā saukto glikāciju kad cukura vai fruktozes molekulas savienojas ar lipīdu molekulām, veidojot enzīmus) un oksidatīvā stresa attīstība. Īsā laikā āda iegūst gludumu, elastību, samazinās tās jutība un tiek novērsts ādas sausums. Lietošana aktivizē vielmaiņas procesus, kā arī kolagēna un elastīna sintēzi. Produkti ir unikāli profilaksē un korekcijā. PRODUKTI


VITAMIN C – ANTIOKSIDANTA AIZSARDZĪBA


Kosmetoloģijā C vitamīns ir jaunības un skaistuma vitamīns. Kosmētikas produktu līnija ar aktīvo C vitamīnu ir paredzēti blāvi nogurušai āda. C vitamīns ir spēcīgs antioksidants, kas palielina izturību pret nelabvēlīgo vides ietekmi, veicina reģenerācijas procesus.

C vitamīns piedalās saistaudu šūnu vielmaiņas procesos un veselīgas ādas veidošanā, stiprina asinsvadu sieniņas un kapilārus (kuperozes profilakse un ārstēšana), paaugstina imunitāti. PRODUKTI


RETINOL – ĀDAS ATJAUNOŠANA JEBKURĀ SEZONĀ


Retinols vai A vitamīns tiek uzskatīts par dabas brīnumu un ir viena no efektīvākajām vielām cīņā pret grumbu veidošanos, kā arī mazina novecošanās pazīmes. Retinols ir spēcīgs antioksidants un palīdz ātri noņemt atmirušās ādas šūnas un veicina kolagēna šķiedru ražošanu, pateicoties ādu attīrošām īpašībām. Retinols paātrina audu reģenerāciju, cīnās ar pūtītēm, iekaisumiem un pinnēm. Šī sastāvdaļa dziļi iekļūst epidermas šūnās, paātrina vielmaiņas procesus tajos, aktivizē asinsriti un uzlabo dabiskā elastīna un kolagēna ražošanu. PRODUKTI


DERMO CONTROL - TAUKAINAI ĀDAI


Dermo control produktu sērija ir paredzēta taukainai adai un ādai ar noslieci uz aknes veidošanos - profilaksei un korekcijai. Produktiem piemīt savelkoša un attīroša iedarbība, tie aizkavē baktēriju darbību, kas izraisa iekaisumu. Šī sērija iekļauj antiseptiskus un ādu nomierinošus preparātus, kas samazina tauku dziedzeru darbību, atjauno ādas aizsargfunkcijas, palīdz attīrīt poras no tauku dziedzeru sekrēta. Īsā laikā tiek sasniegts pozitīvs rezultāts! PRODUKTI


PROPIOGUARD - PROBLEMĀTISKA ĀDA (AKNE)


RENEW kosmētikas produktu sērija Propioguard ir speciāli izstrādāta intensīvai un kompleksai ādas ārstēšanai, kas cieš no pinnēm, kuru rašanās iemesls ir propionbaktērijas (Propionibacterium acnes). Propioguard produktu mērķis ir novērst komedonu un citu piņņu element veidošanos, veicināt infiltrātu un nemainīgo plankumu uzsūkšanos, normalizēt keratinizācijas procesus tauku dziedzeros, regulēt ādas tauku dziedzeru sekrēciju, atjaunot mitruma līmeni un uzlabot ādas aizsargīpašības. Ātri sasniedzami pozitīvi rezultāti, kombinācijā ar Dermo control sērijas produktiem, lietojot katru dienu mājas apstākļos vai kosmētiskajā kabinetā. PRODUKTI


REDNESS - ĀDAS KOPŠANAI AR KUPEROZES PAZĪMĒM


Kuperoze ir asinsvadu slimība, kad uz ādas parādās asinsvadu zvaigznītes un paplašināto kapilāru tīkliņš. Ja ir ģenētiskā nosliece uz paplašinātiem asinsvadiem, tie plīst un nekad nesadzīst. Par rašanās iemesliem var minēt alkohola lietošanu, smēķēšanu, treknu, sāļu, kūpinātu un ceptu produktu lietošanu.

Asinsvadu paplašināšanos veicina krasas temperatūras svārstības, kad cilvēks no aukstuma pēkšņi nokļūst karstumā vai pārkarsējas vannā vai saunā. Īpaši bīstams ir UV starojums, kas paātrina oksidatīvos procesus un tas negatīvi ietekmē asinsvadu sieniņas.


Stress arī izraisa kuperozes rašanos, īpaši cilvēkiem ar gaišu, jutīgu ādu. Dažreiz asinsvadu zvaigznītes un reljefa kapilāru rašanās var būt saistīta ar aknu patoloģiju. Ādas apsārtums kuņģa slimību (kolīts, gastrīts) un aizcietējumu dēļ bieži iegūst hronisku raksturu. Dažreiz ādas apsārtums parādās grūtniecēm vai sievietēm ar ginekoloģiskām slimībām vai menopauzes laikā.


Pasargāt sevi no minētiem kuperozi rašanās ietekmējošiem faktoriem var jebkurš. Galvenais cīņā ar kuperozi ir nostiprināt asinsvadu sieniņas, normalizēt spiedienu asinsvados un asins mikrocirkulāciju. Kapilāru sieniņas ir plānas un vājas, tāpēc kapilāru ārstēšanai jābūt maigai. Lai maigi un rūpīgi nodrošinātu virsējā slāņa "irdināšanu" un atvieglotu produktu un vitamīnu iekļūšanu ādā, izmanto skābju pīlingu.

P, K un C vitamīni ir galvenie cīnītāji pret asinsvadu sieniņu trauslumu un caurlaidību. Tie palielina asinsvadu sieniņu blīvumu un sašaurina paplašinātos asinsvadus. PRODUKTI


PEELINGS


Kosmētikas produkti, kas īpaši izstrādāti dziļai un efektīvai, bet maigai sejas ādas attīrīšanai. Aktīvās sastāvdaļas, kas veido RENEW sērijas pīlingus, maigi noņem epidermas virskārtu, atraisot apakšējo, jaunāko un pastiprinot tās augšanu un atjaunošanos. Āda kļūst vienmērīga un matēta. Manāmi ādas stāvokļa uzlabojumi ir redzami jau pēc pirmās pīlinga lietošanas reizes. PRODUKTI


Latvijā RENEW kosmētikas propdukti pieejami: DYNASTY veikalos, interneta veikalā www.dynasty.lv, starptautiskajā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolā, Tallinas iela 18, Rīga (3.stāvs), kā arī pie skaistumkopšanas speciālistiem.



bottom of page