top of page

Skaistumkopšanas speciālista profesionālā kvalifikācija. Uzdrīksties un nāc studēt!

Starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola Tev atvērs durvis, lai Tu iegūtu starptautisko CIDESCO diplomu, kas ir prestižākais un visplašāk pazīstamais skaistumkopšanas speciālista profesionālās kvalifikācijas diploms pasaulē.


Starptautiska izglītība, zinošu un prasīgu pasniedzēju vadībā. Mācības pasniedz augstas kvalifikācijas speciālisti ar praktisko un pedagoģisko darba pieredzi, praktizējoši medicīnas, kā arī estētiskās kosmetoloģijas speciālisti. Mūsu studenti, drošos apstākļos var apgūt ne tikai terorētiskās zināšanas, bet arī tās likt lietā izmantojot jaunākās tehnoloģijas un kvalitatīvu profesionālo kosmētiku jau mācību procesā.


Mācību procesā Tev būs iespēja apgūt un veikt sejas ādas un ķermeņa analīzi, ādas attīrīšanu, ķermeņa kosmētisko masāžu, veikt elektroprocedūras, uzklāt dienas un vakara grimu (make-up) saskaņā ar individuālo krāsu paleti. Būs iespēja uzzināt par estētiskās ķirurģijas iespējām mūsdienās un ar tām saistītās plastiskās operācijas un skaistuma procedūras. Injicējamie ma teriāli. Permanentās kosmētikas pielietošanas iespējas. Un vēl daudz, kas cits!


Ja šis viss Tevi aizrauj, tad Starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola ir īstā vieta kur studēt!

Aicinām apmeklēt ATVĒRTO DURVJU DIENAS, pirms tam zvanot +371 28 388 520 vai rakstot uz e-pastu: info@kosmetikasskola.lv


Atvērto durvju dienas:

21.04.2022, plkst. 10:00

28.04.2022, plkst. 17:00


Starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola

Tallinas iela 18, Rīga

+371 28388520

info@kosmetikasskola.lv

bottom of page