top of page

Paldies visai CIDESCO komandai un audzēknēm!

Esam pateicīgi par klientu atsauksmēm, jo tās paceļ un iedvesmo, rada prieku un gandarījuma sajūtu par to, ko darām!



Šis jau būs otrais gads, kad ar prieku dodos uz CIDESCO!


Pirmo reizi Starptautisko CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolu apmeklēju 2023. gada februārī. Togad izgāju vakuummasāžas kursu kājām. Rezultāts joprojām mani priecē!



Šogad, mana apņemšanās ir iziet procedūru kursu "DermaOxy", kas ir neinvazīvā mezoterapija. Pirmā procedūra jau man tika veikta un rezultāts jau pēc pirmās procedūras man patīk! Gaidu kāds būs rezultāts pēc 6. reizes!!!



Abās reizēs viss sākas ar konsultāciju, tās laikā meitenes veic aptauju par veselību (anamnēze), sniedz izsmeļošus paskaidrojumus par procedūru un atbild uz visiem maniem jautājumiem.



Procedūru laikā regulāri apvaicājas par manu labsajūtu, informē mani par katru nākamo soli. Visu procedūru laikā var just rūpes un drošību.



Par visām reizēm, kad man tika veiktas procedūras, topošās speciālistes bija zinošas un uzmanīgas. Saņēmu ieteikumus rīcībai gan pirms, gan pēc procedūras. Kā piemēram, ūdens patēriņš pirms un pēc vakuummasāžas, kādas var būt sajūtas u.tml. Un jā - kā šogad, tā arī iepriekšējo gadu, topošās speciālistes darbojas pasniedzēju uzraudzībā.



Ar šo vēlos pateikt ''Paldies visai CIDESCO komandai un audzēknēm! Vēlos iedrošināt arī citus izmantot šo lielisko iespēju - doties uz skaistumkopšanas procedūrām - mēs, klienti varam ietaupīt un topošie speciālisti gūt praktisku pieredzi dažādās procedūrās.



Paldies, ļoti novērtējam!

bottom of page