top of page

Kā uzlabot sejas ādas izskatu, struktūru un elastību?


Venus Legacy - RF liftings ar vakuummasāžu. Veicot neinvazīvas procedūras sejai un kaklam ar ierīci Venus Legacy (aparatūras metode ādas savilkšanai), tiek uzlabots ādas stāvoklis, samazinātas grumbas, kā arī tiek nostiprināta āda.


Šī procedūra ir piemērota, lai koriģētu grumbas, izplūdušas sejas kontūras, pietūkumu, dubultzodu, kā arī citas estētiskās nepilnības.



Kādi rezultāti gaidāmi pēc procedūras veikšanas? Novērsiet ādas ļenganumu, iegūstot gludāku un elastīgāku ādu, samaziniet grumbas un uzlabojiet kontūru sejai un kaklam.


Parasti, pamanāmi rezultāti tiek novēroti pēc procedūru kursa, taču jau pēc pirmās procedūras var rēķināties ar uzlabojumiem ādas izskatā un stāvoklī. Savelkošs un atjaunojošs efekts var būt redzams jau pēc trešās procedūras.


Venus Legacy ir inovatīva medicīniskā ierīce, kas piemērota sievietēm un vīriešiem no 25 gadu vecuma. Šī ierīce ir izstrādāta, lai piedāvātu plašu procedūru klāstu ādas estētiskā izskata uzlabošanai, sasniedzot iespaidīgus rezultātus. Ar Venus Legacy palīdzību ir iespējams nostiprināt sejas ādu, samazināt otro zodu, uzlabot sejas ovālu un veikt precīzu ķermeņa korekciju. Šīs procedūras piedāvā iespēju radīt jaunu, atsvaidzinātu izskatu, saglabājot dabisko ādas struktūru un elastību.


Iegūstiet pašapziņu ar Venus Legacy procedūrām, kas ir izstrādātas, lai atbilstu jūsu individuālajām vajadzībām un sniegtu izcilus rezultātus. Atsvaidziniet un uzlabojiet savas sejas ādas izskatu, ādas struktūru un elastību!

bottom of page