top of page

Kvalitatīvs mācību process un modernas tehnoloģijas!

Cilvēkam piemīt dabiska vēlme attīstīties, pilnveidot savas iemaņas, gūt jaunas zināšanas jebkurā dzīves posmā, kā arī paplašināt savu redzes loku. Viss ir iespējams - izvēlies jomu atbilstoši savām vēlmēm un dotībām!


Mūsu aizraušanās ir skaistumkopšanas nozares paaugstināšana ar izciliem jaunajiem speciālistiem kosmetoloģijā, kuri ir skaistumkopšanas nozares nākotne un mūsu uzdevums ir sagatavot audzēknes veiksmīgai karjerai. CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola iedziļinās niansēs, lai audzēknes sasniegtu izcilas prasmes, pārliecību un sasniegtu maksimālo savu talanta līmeni, lai to atspoguļotu pasaulei. Inteliģence, mācīšanās praksē, uzņēmējdarbība, inovācijas, iespējas absolventiem pēc diploma iegūšanas - šie faktori CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolu padara par unikālu audzēkņu attīstības periodā.


''Labākā mācību vide topošajiem profesionāļiem.


''4. Dimensija'' ir unikāla mācību bāze nākotnes kosmetologiem un skaistumkopšanas speciālistiem. Klīnika atrodas zem viena jumta ar starptautisko ''CIDESCO'' Rīgas Kosmētikas skolu, kuras absolventi iegūst valsts apstiprinātu profesionālo kvalifikāciju ''kosmētiķis (3.PKL)'', kā arī starptautisko CIDESCO diplomu, kas ir prestižākais un visplašāk pazīstamais skaistumkopšanas speciālista profesionālās kvalifikācijas diploms pasaulē. Apmācībām nav nepieciešama iepriekšēja pieredze. Ir nepieciešama tikai vēlme sasniegt augstu zināšanu līmeni. Mācības pasniedz augstas kvalifikācijas speciālisti ar ilggadēju profesionālo un pedagoģisko darba pieredzi, kuri ikdienā ir praktizējoši medicīnas pārstāvji, estētiskās kosmetoloģijas speciālisti u.c.


Atrašanās vienā ēkā ar ''4. Dimensija'' topošajiem speciālistiem nozīmē ideālu mācību vidi un klīnikai – iespēju tūlīt pēc mācību beigām kolēģu rindas papildināt ar jauniem talantiem. ''CIDESCO'' skolas programmā ir iekļauta īpaša sadaļa par jaunākajām tehnoloģijām. Šajā posmā ''CIDESCO'' audzēknes ne tikai apgūst teorētiskas zināšanas par skaistumkopšanas nozares progresu, bet arī iepazīst to praksē. Vien dažus stāvus zemāk, zem lekciju un nodarbību kabinetiem, klīnikā ''4. Dimensija'' pieejama vērtīga tehnoloģiju bāze no pasaules vadošajiem ražotājiem. Topošie speciālisti apgūst tieši šajā brīdī efektīvākos un jaunākos skaistumkopšanas risinājumus, kas jau profesionālās karjeras sākumā sniedz priekšrocības – speciālists klientam spēj ieteikt ne tikai standarta risinājumus, bet arī redzēt plašāk un piedāvāt vairāk. Nav mazsvarīgi, ka izvēloties darba vietu, speciālists spēs kritiski izvērtēt arī pieejamās tehnoloģijas un aprīkojumu.''

Avots: www.la.lv







bottom of page