top of page

Kvalitatīvi nagu kopšanas materiāli

Augstas kvalitātes maināmo nagu vīļu zīmols URZO, Latvijā ir jau kopš 2021. gada. Tirgū ir pieejamas dažādas maināmās nagu vīles un URZO darbības princips balstās uz nagu kopšanas profesionāļu ikdienas darba atvieglošanu.

AeroTitan pamatnes


Jaunākās paaudzes bāze maināmajām nagu vīlēm. Tās padara ekskluzīvas īpašais AeroTitan materiāls, kas ar savām īpašībām apgāž nagu kopšanas pasauli!


Īpaši stūrīši - URZO nagu vīļu pamatnēs ir iestrādāti speciāli stūrīši, kas padara maināmo failu noņemšanu vienkāršāku.


Vieglāka kā jebkad - URZO AeroTitan pamatnes ir nesalīdzināmi vieglas. Lielākā pamatne sver tikai 18 gramus, bet mazākā – nieka 4 gramus. Iedomājies - pēc garas darba dienas Tev vairs nebūs nogurušas rokas. Katrs grams šajā sfērā ir būtisks - URZO ir izmainījuši spēles noteikumus!


Elastīgums - īpašais AeroTitan materiāls piešķir URZO pamatnēm super elastīgumu! Šīs pamatnes ne tikai izceļas ar izsmalcinātu dizainu, bet arī ilgmūžību. Tās paliek nemainīgas un nedeformējas, tādējādi kalpojot ilgāk un dodot iespēju radīt perfektu manikīru bez šķēršļiem.


Higiēna - šīs pamatnes ir ne tikai skaistas, bet arī izturīgas. Tās bez vilcināšanās iziet cauri visiem sterilizācijas procesiem, būdamas izturīgas pret augstām temperatūrām (300°C) un dažādiem šķidrumiem. Tādejādi, profesionāļi var būt pārliecināti, ka URZO instrumenti vienmēr būs ne tikai skaisti, bet arī droši un ilgstoši lietojami.



Maināmās nagu vīles


Kāpēc aprobežoties ar trulām un savu laiku nokalpojušām vīlēm, ja ir pieejami URZO maināmie vīļu faili? Jūsu rīcībā būs vīles visām dzīves situācijām - dažāda raupjuma abrazīvi, maģiskas formas un ērta nomaiņa - šie mazulīši pat visizaicinošākos nagus, padarīs izcilus ar vieglu rokas vilcienu!


Līme. Cik gan šī ir sāpīga tēma daudziem meistariem. Ilgā līmes skrāpēšana no pamatnes, uzberztās tulznas pirkstiem. Ar URZO aizmirsīsiet šo problēmu uz visiem laikiem! URZO līme ir izgatavota tā, lai tā vienmēr ideāli nonāktu (viegli, ātri un ērti) no pamatnes un nebūtu vairs jatērē tik daudz laika šim procesam. 


Putekļi. Pateicoties URZO abrazīvu augstajai kvalitātei, tiek aizmirstas vīles, kas regulāri jāattīra no putekļiem, lai turpinātu darbu. URZO maināmo nagu vīļu abrazīvs lieliski tiks galā ar 10 nagiem!


Abrazīvs. URZO piedāvā ļoti plašu abrazīvu klāstu, sākot no 80 līdz pat 280 gritiem. 80 gritu abrazīvs ir ļoti raupjš un piemērots ļoti cietu materiālu noņemšanai. 220 līdz 280 gritu abrazīvs ir smalks un lieliski piemērotas dabisko nagu apstrādei. 


Laipni lūdzam manikīru un pedikīru nākotnē, kur katra vīles kustība ir meistardarbs!

Raksts tapis sadarbībā ar www.urzo.lv





bottom of page