top of page

Kopā ar mums atklāj savu skaistumu - apmeklē skaistumkopšanas procedūras

Sākot ar š.g. aprīli un līdz pat maija beigām, kvalifikācijas prakses ietvaros Profesionālās tālākizglītības CIDESCO mācību programmas (Programma personām ar medicīnisko izglītību) audzēknes veiks skaistumkopšanas procedūras, piemēram:

✅ Ķīmiskais pīlings ar augļskābēm - sejai (aptuveni 60 min.).

25 EUR

✅ Vakummasāža - seja, kakls, dekoltē. Attīrīšana, masāža, krēms (aptuveni 40 min.).

15 EUR

✅ Miostimulācija - attīrīšana, elektroprocedūra, krēms (aptuveni 40 min.).

15 EUR

✅ Mezopen - sejai. Ādas stāvokļa uzlabošanai. (aptuveni 90 min.)

30 EUR

✅ "DermaOxy" neinvazīvā mezoterapija - sejas ādas mitrināšanai, tonizēšanai un liftingam (aptuveni 90 min.).

30 EUR


Mūsu skolas audzēknes, pirms kvalifikācijas prakses, izglītības procesa gaitā apgūst dažādas zināšanas un prasmes, piemēram:


✅ Sejas un ķermeņa muskuļi, limfas cirkulācija ķermenī, skeleta sistēmas struktūra. Organisma sistēmu morfoloģija, galvenās funkcijas, fizioloģija.

✅ Ādas anatomija un fizioloģija, ādas slimības, primārie un sekundārie veidojumi. Ādas novecošanās process. Pretnovecošanās (anti -aging) terpija.

✅ Fizikas pamatprincipi, fizikālie procesi un faktori. Fizikālās terapijas metodesestētiskajā kosmetoloģijā, pielietojums, iedarbība. Speciālista un klienta drošība.

✅ Higiēna un mikrobioloģija, infekcijas slimību izplatīšanās ceļi, infekcijas ierobežošana, profilakse. Kosmētiķa personīgā higiēna. Sanitārija, dezinfekcija, sterilizācija.

✅ Estētiskās ķirurģijas iespējas mūsdienās un ar tām saistītās plastiskās operācijas un skaistuma procedūras. Injicējamie materiāli. Permanentās kosmētikas pielietošanas iespējas.


Skaistumkopšana ir svarīga ne tikai fiziskai, bet arī emocionālai un psiholoģiskai labsajūtai. Pašapziņa ir galvenais faktors, kas nosaka, cik labi jūs izskatāties un jūtaties. Tādējādi, aicinām gan sievietes, gan vīriešus izmantot skaistumkopšanas procedūras, lai justos pašapzinīgāk un pašpārliecinātāk.


Papildu jautājumu gadījumā, lūdzu, sazinieties:

SIA ''Rīgas Kosmētikas skola''

Tallinas iela 18 (3. stāvs), Rīga, LV-1001

☎+371 28 388 520

✉ info@kosmetikasskola.lv

🌐www.kosmetikasskola.lv


bottom of page