top of page

Kā lielisku izglītības iestādi, noteikti varu ieteikt CIDESCO skolu

Mēs esam lepni par mūsu skolas absolventu sasniegumiem un gribam dalīties ar viņu stāstiem, sapņiem un gudrību, lai iedvesmotu mūsu pašreizējās un nākotnes audzēknes. Izlasiet interviju, un uzzināsiet, cik daudz var sasniegt, ja ir mērķtiecība un ticība sev. Esam pārliecināti, ka šis stāsts sniegs jums iedvesmu un atklās dažādas perspektīvas par izaugsmi veiksmīgai nākotnei. Arī jūs variet sasniegt savus sapņus!



Pirms sāki apmācības ''Starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola'', kāda bija Tava nodarbošanās un iegūtā izglītība?


Mana pirmā iegūtā profesionālā izglītība ir ārsta palīgs. Tad sekoja medicīnas māsas kvalifikācijas un bakalaura grāds veselības aprūpē. Savu pieredzi medicīnā, esmu guvusi strādājot dažāda profila slimnīcās un nodaļās, piemēram, BKUS Jaundzimušo intensīvajā terapijā un RAKUS Toksikoloģijas un sepses klīnikā. Paralēli slimnīcas darbam, strādāju vienā no lielākajām privātās ārstniecības iestādēm ''Veselības centrs 4'' SIA.



Kas mudināja Tevi, izvēlēties apgūt profesiju ''kosmētiķis''?


Pēdējos 4 gadus strādāju ''Veselības centrs 4'' SIA filiālē Dermatoloģijas klīnikā par asistenti izcilai dermatoloģei Dr. A. Apinei. Šajā periodā guvu neatsveramas zināšanas gan estētiskajā, gan ārstnieciskajā dermatoloģijā. Tādēļ, nolēmu šīs zināšanas likt lietā, izmācoties par kosmētiķi.



No kādiem resursiem uzzināji par Starptautisko CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolu?


Par CIDESCO skolu uzzināju no paziņas, kas bija šīs skolas absolvente - rekomendēja, kā vienu no labākajām kosmētikas skolām.



Vai izskatīji iespējas arī citās izglītības iestādēs?


Pirms sniedzu dokumentus CIDESCO skolā, izskatīju vairākus variantus, kur iegūt kosmētiķa kvalifikāciju. Bet iepazīstoties tuvāk, ar pieejamo informāciju par CIDESCO skolu, sapratu, ka vēlos mācīties tieši šajā skolā!



Kad pieņēmi lēmumu, kāds faktors Tev bija noteicošais?


Noteicošais faktors, kādēļ izlēmu mācīties CIDESCO skolā bija iespēja iegūt profesiju 1 gada laikā! Kā arī fakts, ka pēc CIDESCO skolas absolvēšanas, iegūtais CIDESCO diploms ir starptautiski atzīts un iegūtā izglītība atbilst pasaules standartiem.



Pirmais Tavs iespaids uzsāķot mācības?


Pirmais iespaids bija ļoti pozitīvs - atsaucīgi, pretīmnākoši pedagogi un skolas administrācija. Telpas iekārtotas tā, lai būtu ērti un komfortabli mācīties.



Kas Tevi motivēja mācību procesā?


Mācību process bija intensīvs, jo personām ar iepriekš iegūtu medicīnisko izglītību mācību ilgums ir 1 gads. Šājā periodā bija jāapgūst liels apjoms jaunas informācijas. Pateicoties lieliskajiem pedagogiem, pārdomātajam mācību procesam un savam gribasspēkam, būt par lielisku speciālistu kosmetoloģijā - viss ir paveicams!



Kas ir būtiskākais, ko atceries no mācību laika?


Ļoti patika mācību process. No sākuma apguvām teoriju, kuru pēc tam pielietot praksē - viena uz otras. Tādejādi, varējām iejusties klienta lomā, lai saprastu, kādas ir sajūtas un efekti pēc procedūrām.



Kāda bija Tavas karjeras attīstība pēc tam, kad tu absolvēji CIDESCO skolu?


Pēc CIDESCO skolas absolvēšanas uzsāku darbu ''Veselības centrs 4'' SIA grupas uzņēmumā ''Skaistuma institūts ''Liora'''' kosmētiķa profesijā.



Ko ieteiktu cilvēkiem, kuri apsver iegūt profesiju skaistumkopšanas nozarē?


Pavisam noteikti varu ieteikt CIDESCO skolu, kā lielisku izglītības iestādi, kur iegūt kosmētiķa kvalifikāciju. Jo šo skolu kā izcilu kosmētikas skolu, raksturo vairākas nozīmīgas vērtības - starptautiska un prestiža izglītība, kā arī lieliski pedagogi.


Paldies Rita par Tavu ieguldīto laiku un atsaucību, daloties ar savu pieredzes stāstu!

Rīgas Kosmētikas skola SIA



bottom of page