top of page

Jaunums - DermaOXY skābekļa terapija

Skaistumkopšanas procedūras sākot no 31. janvāra līdz pat 31. maijam, skolas kvalifikācijas prakses ietvaros. Ikvienam ir iespēja pieteikties uz "DermaOxy" neinvazīvo mezoterapijas procedūru. Ātrs un efektīvs risinājums sejas ādas mitrināšanai, tonizēšanai un liftingam!


Skābekļa labvēlīgā iedarbība uz audiem ir medicīniski pierādīta un tiek efektīvi izmantota arī kosmetoloģijā. "Derma OXY" skābekļa terapija nodrošina nevainojamu mijiedarbību ar ādu, radot intensīvu pretnovecošanās iedarbību, ādas mitrināšanu, bagātināšanu ar aktīvajām vielām.



Skābekļa procedūras mērķis:

  • Stimulēt kolagēna sintēzi;

  • Stiprināt elastīna šķiedras un palielināt ādas elastību;

  • Aktīvās sastāvdaļas, izmantojot tīru skābekli, tiek transportētas uz ādas dziļākajiem slāņiem;

  • Uzturēt un atjauno ādas mitruma līmeni;

  • Redzams rezultāts jau 20 minūtes pēc procedūras.


Kā darbojas skābekļa terapija?


Skābekļa terapijā tiek izmantots zem spiediena esošais skābeklis, lai penetrētu seruma efektīvās sastāvdaļas dziļākajā ādas slānī - dermā, kur tās var iedarboties un novērst novecošanās pazīmes. Procedūrā tiek izmantots ''Airbrush'' uzgalis, kas, izmantojot tīru gaisu, zem augsta spiediena, penetrē serumu caur augšējo ādas slāni (epidermu) un dziļāk uz dermu. Procedūrā izmantotie serumi satur plašu aktīvo pretgrumbu komponentu klāstu, piemēram, hialuronskābi, kas mitrina ādu un retinilu (A vitamīna forma), kas stimulē šūnu atjaunošanos.


Pierādīta efektivitāte


DermaOXY procedūra un produkti ir pārbaudīti un dokumentēti universitātes pētījumā "DermaOXY – ietekme un efektivitāte". Aprakstu veica Beate Klösgen no Dienviddānijas universitātes Fizikas, ķīmijas un farmācijas institūta Odensē.


Raksts tapis sadarbībā ar DermaOXY

bottom of page