top of page

Izlaidums

Izlaiduma diena ir lielisks laiks, lai atcerētos savus panākumus, svinētu kopābūšanu un baudītu skaistus mirkļus. Tas ir īpašs notikums, kas izceļ jūsu sasniegumus un iezīmē jaunas iespējas nākotnē.


Šī ir brīnišķīga iespēja svinēt visu to smago darbu, pašizpausmi un neatlaidību, kas jums bija nepieciešama, lai sasniegtu nosprausto mērķi. Tagad jūs esat gatavas sapņot lielus sapņus un piepildīt tos ar lepnumu un pārliecību.


Tādēļ, šī gada absolventēm būs lieliska iespēja dalīties ar saviem panākumiem, atskatīties uz to, ko esat sasniegušas un priecāties par nākotni. Vēlam jums izbaudīt šo svētku dienu!


Pasākuma norises vieta: VEF Kultūras pils (Kamerzāle, 3. stāvs).

Pasākuma norises laiks: no plkst.12:00 līdz plkst.14:00


Ierašanās sākot no plkst.11:30

Pasākuma svinīgā atklāšana plkst.12:00

Pedagogu un īpašo viesu uzrunas plkst.12:10

Absolventu uzrunas plkst.12:35

Pasākuma ilgums līdz plkst.14:00

Absolventu sveikšana, fotosesija, uzkodas un atspirdzinoši dzērieni no plkst.14:00

Pulcēšanās VEF Kultūras pils 1. stāvā plkst.14:30 (kopbilde).

Visa informācija skolas mājas lapā www.kosmetikasskola.lv


Pasākuma norise tiks fotogrāfēta un filmēta. Iegūtie foto un video materiāli tiks apstrādāti un izmantoti publicitātes nolūkos - CIDESCO skolas mārketinga un komunikācijas vajadzībām. Atrodoties pasākumā, Jūs aplieciniet, ka esat informēti un jums nav iebildumu, ka tiekat fotografēti, filmēti un pēc tam materiāli tiks publicēti CIDESCO skolas (Rīgas Kosmētikas skola SIA) informatīvajos kanālos, t.sk.,sociālajos tīklos.


bottom of page