top of page

Izcilība un augsti standarti kosmetoloģijā. Uzņemšana

CIDESCO akreditācija ir kvalitātes un izcilības simbols visā pasaulē profesionālajām apmācību programmām, kas aptver dažādas skaistumkopšanas jomas, piemēram, ādas kopšanu, masāžu, kosmetoloģiju, nagu kopšanu un ķermeņa procedūras. Mēs ievērojam stingrus standartus, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un izcilību izglītošanas procesā. CIDESCO akreditācija nozīmē augstu prasmju līmeni, kā arī apņemšanos ievērot augstus profesionālos standartus.


Apvienojot kompetento pasniedzēju komandu, modernās apmācības metodes un CIDESCO akreditāciju, mēs nodrošinām apmācību procesu, kas ir ne tikai iedvesmojošs, bet arī radošs un atbilstošs mūsdienu nozares prasībām. Mūsu skolas absolventi ir sagatavoti profesionālai karjerai nozarē un ir novērtēti gan vietējā, gan starptautiskā līmenī.


CIDESCO skolas izglītības programmas kosmetoloģijā ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu audzēknēm padziļinātas zināšanas un prasmes. Mācību procesā, audzēknes apgūst ne tikai ādas kopšanas pamatprincipus, bet arī jaunākos kosmetoloģijas sasniegumus, tostarp kvalitatīvas tehnoloģijas ierīces un ārstnieciskās procedūras.


Viena no mūsu izglītības programmas galvenajām prioritātēm ir klientu drošība un komforts. Mēs apmācām mūsu audzēknes ne tikai kvalitatīvās kosmetoloģijas procedūrās, bet arī uzsveram profesionālas attiecības ar klientiem, lai sniegtu viņiem ne tikai kvalitatīvus pakalpojumus, bet arī pozitīvu pieredzi.


Papildus praktiskām prasmēm, mūsu audzēknes apgūst arī teorētiskās zināšanas par ādas fizioloģiju, dažādu ādas stāvokļu ārstēšanu un profilaksi, kā arī informāciju par jaunākajām tendencēm un inovācijām kosmetoloģijā.


CIDESCO skolas komanda sastāv no augsti kvalificētiem kosmetoloģijas profesionāļiem, kuri sniedz vienreizēju ieskatu gan praktiskajā, gan teorētiskajā pusē. Mēs lepojamies ar mūsu izglītības programmu un to, ka mūsu absolventi ir gatavi veiksmīgai karjerai kosmetoloģijas nozarē!


Starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola piedāvā divu veidu apmācību programmas, lai rezultātā Jūs kļūtu par kosmētiķi ar ne tikai Latvijā apstiprinātu profesionālo kvalifikāciju, bet arī ar pasaules mērogā atzīto CIDESCO diplomu.


Profesionālā vidējās izglītības 2 gadu programma (personām ar iegūtu vidējo izglītību, kā arī ar iegūtu farmaceita izglītību):


Mācību ilgums

2 gadi (3120 stundas).


Mācību maksa (kopā par 2 gadiem)

Kopējā studiju maksa - 7200 EUR (iespēja dalīt 6 maksājumos).


Ko Tu iegūsi, kļūstot par absolventu

👉Diplomu par profesionālo vidējo izglītību ar kvalifikāciju "kosmētiķis" (ceturtais profesionālais kvalifikācijas līmenis).

👉Starptautisko CIDESCO diplomu.

👉Absolventi tiek iekļauti ārstniecības personu reģistrā.


Profesionālā tālākizglītības 1 gada programma (personām ar iegūtu medicīnisko izglītību):


Mācību ilgums

1 gads (1200 stundas).


Mācību maksa

Kopējā studiju maksa - 3500 (iespēja dalīt 3 maksājumos).


Ko Tu iegūsi, kļūstot par absolventu

👉Apliecību par kosmētiķa kvalifikāciju (ceturtais profesionālais kvalifikācijas līmenis).

👉Starptautisko CIDESCO diplomu.

👉Absolventi tiek iekļauti ārstniecības personu reģistrā.


Pabeidzot mūsu skolu, Jūs kļūsiet par kosmētiķi - ārstniecības personu, kas ieguvusi profesionālo izglītību. Jūs varēsiet kompetenti iesaistīties veselības aprūpes procesa nodrošināšanā, noteikt sejas un ķermeņa ādas kosmētisko diagnozi, patstāvīgi veikt atbilstošas ādas apstrādes un kopšanas kosmētiskās procedūras.⠀


bottom of page