top of page

Franču depilācijas vasks profesionāļiem Norma de Durville

Mūsu skolas audzēknēm bija lieliska iespēja apgūt jaunākās tehnoloģijas no Norma de Durville! Vaski, kas ļauj strādāt ātrāk, efektīvāk un mazsāpīgāk. Ar šiem revolucionārajiem vaskiem mēs atveram ceļu uz nākotni, kurā darbs ir ne tikai ātrs un efektīvs, bet arī videi draudzīgs. Paldies Norma de Durville par iespēju iepazīt nākotnes tehnoloģijas jau šodien!

Norma de Durville ir uzņēmums, kas specializējas profesionālo kosmētikas produktu ražošanā un piedāvā plašu produktu klāstu, tostarp profesionālu vasku depilācijai no Francijas. Depilācijas vasks ir viens no populārākajiem veidiem, kā noņemt nevēlamo ķermeņa apmatojumu. Šis vasks ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu efektīvu un gludu rezultātu, samazinot diskomfortu un ādas kairinājumu depilācijas procesā. Šie produkti ir izstrādāti, ņemot vērā profesionāļu vajadzības, nodrošinot augstu kvalitāti un efektivitāti.



Vienreizlietojamais vasks, kas izstrādāts visiem ādas tipiem. Tas maigi noņem matiņus kopā ar saknēm. Viegli lietojams - nodrošina pilnīgu epilāciju.



Īpaši smalks nolobāms vasks


Nolobāms depilācijas vasks uz dabīgas izcelsmes priežu sveķu bāzes. Tā neparastā konsistence ļauj izgatavot ļoti smalkas sloksnes. Matiņu noņemšanai nepieciešams piecas reizes mazāk nolobāmā vaska nekā tradicionālais vasks.


  • No 100% dabīgiem priedes sveķiem.

  • Īpaši smalks.

  • Īpaši elastīgs.

  • Medus krāsā.

  • Vasks pārbaudīts dermatoloģiskajā kontrolē.

*Tā kā sveķi ir dabiskas izcelsmes sastāvdaļa, vaska krāsa iepakojumos var atšķirties.



Lietošanas noteikumi

  1. Izkausējiet vasku ierīcē aptuveni 55°C, tam vajadzētu būt ļoti bieza medus konsistencē.

  2. Veiciet karstuma pārbaudi sev un klientam.

  3. Vaskojamo vietu apstrādājiet ar talku.

  4. Uzklājiet 2 mm biezu slāni ar vienreizējās lietošanas lāpstiņu uz vaskojamās vietas, vienlaikus rūpējoties, lai pa visu sloksnes perimetru izveidotu lodītes, lai izvairītos no iespējamām nogulsnēm un lai sloksne neplīstu.

  5. Apmēram desmit sekundes pēc uzklāšanas, atritiniet sloksni pretējā matiņu augšanas virzienā, vienlaikus pārliecinoties, ka tā paliek paralēla ādai. Atkārtojiet darbību, līdz epilējamās vietas ir pilnībā noņemtas.

SVARĪGI: saskaroties ar ādu vasks sacietē gandrīz uzreiz, tāpēc ''neapstrādājiet'' sloksnes kā ar tradicionālo vasku.



bottom of page