top of page

CIDESCO Pasaules kongresa izglītības samits 2022

Kongress ir daļa no CIDESCO ikgadējās un nozīmīgākās tradīcijas - pulcēt akadēmiķus un skaistumkopšanas ekspertus no visas pasaules! Pandēmija pēdējo 2 gadu laikā ir mainījusi mūsu dzīves, kā arī skaistumkopšanas, spa un labsajūtas nozari visā pasaulē. Šīs izmaiņas mudina skaistumkopšanas un veselības nozari veikt pārmaiņas stratēģijā, protams, arī estētikas un labsajūtas nozare nav izņēmums.


Izmaiņas cilvēku ieradumos ir neizbēgamas, tāpat kā tendences skaistumkopšanas nozarē. Tādēļ šogad CIDESCO Pasaules kongresā tiek apspriestas dziļākas tēmas, kas ir par imūnsistēmas stiprināšanu ar aromterapiju, turklāt tiek sniegta plaša informācija par Indonēzijas garšaugiem, vēsturi un ieguvumiem. Izcelsim The Secrets of Balinese Holistic spa Dievu salā, kas apvieno dabu ar Bali mantojuma elementiem.


Kongress ir unikāla iespēja kontaktēties un iegūt zināšanas no dažādām lekcijām un pieredzes stāstiem, kas nāk no skaistumkopšanas, veselības un labsajūtas kopienas visā pasaulē. Kongresa mērķi ir zināšanu, pieredzes un ideju apmaiņa. Šis ir ideāls laiks, lai satiktu jaunus cilvēkus un veidotu jaunas draudzības, saprastu un novērtētu dažādās kultūras, kas nodrošina apmācību un ārstēšanu visā pasaulē. Arī mēs, CIDESCO skola, esam šeit, lai iegūtu jaunas zināšanas, pieredzi, inovācijas, jaunākos trendus skaistumkopšanas nozarē. Lai katra audzēkne, kas absolvē Starptautisko CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolu, iegūtu izcilu zināšanu bagāžu skaistumkopšanas nozarē!



bottom of page