top of page

Atvērto durvju dienas - 29. martā un 19. aprīlī, plkst.18:00

Ik gadu starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola aicina katru interesentu uz atvērto durvju dienām! Uzziniet par nākotnes iespējām vienai no skaistumkopšanas nozarē pierasītākām profesijām. Mūsu skolas absolventi, iegūsti valsts apstiprinātu profesionālo kvalifikāciju "kosmētiķis (3.PKL)", kā arī starptautisko CIDESCO diplomu - to atpazīst piecos pasaules kontinentos un vairāk nekā četrdesmit pasaules valstīs. Šī diploma ieguvēji bauda priekšrocības darba tirgū Latvijā un ārzemēs, kļūstot par vadošajiem speciālistiem nozarē.


Atvērto durvju dienu apmeklējums klātienē, Tev sniegs lielisku iespēju izjust CIDESCO skolas gaisotni un iepazīt praktisko nodarbību pedagogu, uzzināt visu par piedāvātajām mācību programmām un uzņemšanas procesu, kā arī uzzināt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.


CIDESCO skola piedāvā divas studiju programmas:

Tā kā piedāvāto programmu saturs ir izstrādāts tā, lai pāris gadu laikā audzēknes iegūtu nepieciešamo zināšanu bagāžu un spētu jau strādāt jauniegūtā profesijā ar izciliem rezultātiem, tad jāņem vērā, ka mācību process būs ļoti intensīvs. Šīs profesijas pamats ir darbs ar cilvēku un cilvēka ķermeni, līdzar to jāapgūst dažādi priekšmeti, piemēram, anatomija, ķīmija, dermataloģija, farmakoloģija, fizikālā elektroterapija u.c. Iepriekšējas zināšanas nav nepieciešamas - ir jābūt mērķtiecībai un vēlmei sasniegt izcilus rezultātus!


Pasākums: Atvērto druvju dienas

Pasākuma vadītāja: Zane Apine (Sertificēta un pieredzējusi kosmētiķe ar pedagoga izglītību, kā arī starptautiskā CIDESCO diploma īpašniece)

Norises datums: 29. marts un 19. aprīlis

Norises laiks: plkst.18:00

Norises vieta: Tallinas iela 18 (3. stāvs), Rīga. Ieeja no ''Skaistuma institūts ''Liora''''

Reģistrācija zvanot: +371 28 388 520

Izvēlies izcilību, izvēlies CIDESCO!



bottom of page