top of page

Nāc ēnot!

Starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola sadarbībā ar Latvijā lielāko karjeras izglītības organizāciju Junior Achievement Latvia Ēnu Diena ietvaros, sniedz iespēju, visiem interesentiem iejusties kosmētiķa profesijas pārstāvja darba ikdienā.


Ēnotājiem būs iespēja iepazīties ar skaistumkopšanas speciālista - kosmētiķa darba ikdienu. Kosmētiķis ir ārstniecības persona, kura ir ieguvusi profesionālo izglītību un nokārtojusi sertifikācijas eksāmenu.


Ēnu dienas laikā būs iespēja redzēt kā kosmētiķis iesaistās veselības aprūpes procesa nodrošināšanā skaistumterapijā - nosaka sejas un ķermeņa ādas kosmētisko diagnozi, veic dažādu veidu skaistumkopšanas un kosmētiskās procedūras, sniedz rekomendācijas ādas kopšanai mājas apstākļos.

Ēnu diena ir pasaulē atpazīstams un atzīts Junior Achievement karjeras izglītības pasākums 1.-12. klašu skolēniem, kura mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum. Ēnu dienas laikā skolēni apmeklē sev interesējošu darba vietu un 4-6 stundu garumā vēro profesijas pārstāvja darba ikdienu.


Tiekamies 06.04.2022!

bottom of page